icon

Cazip Fiyatlar

Doğanın içinde şehir yaşamının hızı ve doğanın huzuru arasında mükemmel bir denge sunan XBahçe en cazip fiyatlarla huzur dolu bir yaşam vaat ediyor.

icon

Özel Tasarım Mimari Yapılar

Modern mimari, fonksiyonel tasarımı estetik, eşsiz detaylar ve konforla buluşturan villalar, hayalinizdeki lüks ve konforlu yaşam Xbahçe'de sizleri bekliyor.

icon

Yönetmeliklere Uygun Yapılar

Tüm yönetmeliklere uygun, deprem projeli, özel ve modern mimariye sahip, lüks yaşamı hedefleyen konsept ile hazırlanmış Adana'nın en prestijli vilları inşaa ediyoruz.

xbahçe

Yenilikçi Mimari ve Geleneksel Yaklaşım İle X Bahçe

Hakkımızda Xbahçe

X Bahçe olarak, konforlu ve sürdürülebilir yaşam alanları yaratmak için çabalıyoruz. Uzun yılların deneyimi ile faaliyet gösteren firmamız, modern mimari ve geleneksel dokuları bir araya getirerek benzersiz tasarımlar ortaya çıkarıyor. Her projemizde müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, estetik, işlevsellik ve doğa dostu yaklaşımlarımızı bir arada sunuyoruz.

Müşteri memnuniyetini öncelikli hedefimiz olarak benimsiyor, doğru değerlerle hareket ederek işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Güvenilirlik, dürüstlük, iş ahlakı, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik ilkelerimizden taviz vermeden sektörde öncü olmak için çaba gösteriyoruz.

Sizler için yarattığımız evler, yaşam alanlarınızın yanı sıra aynı zamanda değerli anılarınızın da sahnesi olacak. Bu nedenle, size evlerimizde konforlu ve huzurlu bir yaşam sunmak için çalışıyoruz. X Bahçe olarak, sizin hayatınızı daha da güzelleştirmek için varız.

Hakkımızda
shape

MİMARİ Projeler

X Bahçe Koru 1 Villaları

Adana / Çukurova / Karahan

%60

X Bahçe Koru 2 Villaları

Adana / Çukurova / Karahan

%40

X Bahçe The Twins Villaları

Adana / Çukurova / Şambayadı

%40

X Bahçe The Six Villaları

Adana / Çukurova / Şambayadı

%60

X Bahçe The Trio Villaları

Adana / Çukurova / Şambayadı

%40

X Bahçe X1 Villaları

Adana / Çukurova / Şambayadı

%100

XBahçe Duyurular

Son Bloglar